Restaurant ABBEY
Wij hebben een korte winterpauze van 18 dec 2023 tot 5 januari 2024.
Reserveren
Lunch
Mondvermakertje
°°°°
Kruidig marktgroenten soepje
°°°°
hoofdgerecht (keuze vis/vlees uit het 'Kennismakingsmenu')
35€ p/p (excl. dranken) (dessert mogelijk +9€ p/p)
of
'à la carte'
Diner
Kennismakingsmenu
of
à la carte
Vaste openingstijden
Maandag - Donderdag: open voor Lunch & Diner
Vrijdagmiddag: open voor Lunch
Gesloten tijdens het weekend vanaf vrijdagavond
Uitzonderlijke openingstijden
We openen voor u op vrijdagavond of op zaterdag voor groepen vanaf 45 personen.
Wanneer er reeds voldoende reservaties zijn op die momenten, is het restaurant open voor het publiek mits reservatie.
Zie hieronder voor data en menus.
Het restaurant is uitzonderlijk geopend in onderstaande weekend én nog tafeltjes beschikbaar voor
Lunch op de middag van
Diner op de avond van
-
Zaterdag 9 december 2023volzet
° ° °
Diner op de avond van
-
Zaterdag 9 december 2023volzet
° ° °
- Vrijdag 19 januari 2024
-
Zaterdag 27 januari 2024volzet
Onze Kennismakingsmenus
Mondvermakertje
° ° °
Carpaccio van hert , ganzenlever & appel
(
december 2023
)
Carpaccio van rund met Achelse Blauwe (januari 2024)
of
Kaas- of garnaalkroket, fris slaatje
° ° °
(luxe versie)° Bisque van grijze garnalen, rouille & toast
° ° °
Kabeljauw, spitskool, gekonfijte sjalot, gratin van aardpeer
of
° ° °
Feestdessert 2023-2024
50€ p/p (excl. dranken) °(luxe versie +15€ p/p)
- Royaal drankenforfait 15€ p/p incl. aperitief v/h huis of glaasje Cava/wijnen/dranken/koffie = (vanaf 1 januari +5€p/p) = (weekend 20€ p/p)
- Non-alcoholische drankenforfait 10€ p/p incl. mocktail, waters, frisdranken.../koffie = (vanaf 1 januari +5€p/p) = (weekend 15€ p/p)
- ook kunnen alle dranken per consumptie worden genomen
Mondvermakertje
° ° °
Gravad lax, hangop met mierikswortel, appel & rode ui
)
of
Kaas- of garnaalkroket, fris slaatje
° ° °
(luxe versie)° Ravioli van secreto, salsa van gekonfijte tomaat
° ° °
Goudbrasem, chermoula (marinade), aardappelpuree met groene kool & wortel
of
° ° °
Feestdessert 2024
50€ p/p (excl. dranken) °(luxe versie +15€ p/p)
- Royaal drankenforfait 20€ p/p incl. aperitief v/h huis of glaasje Cava/wijnen/dranken/koffie (weekend 25€ p/p)
- Non-alcoholische drankenforfait 15€ p/p incl. mocktail, waters, frisdranken.../koffie (weekend 20€ p/p)
- ook kunnen alle dranken per consumptie worden genomen
U kan kiezen tussen verschillende dranken/forfaits mbt onze Kennismakingsmenu's
Drankenforfait 1 = Aangepaste wijnen/bieren/dranken tot en met de koffie 15€ p/p (aparte aanrekening van aperitief)
Drankenforfait 2 = aangepaste wijnen dranken tot en met de koffie incl. 1 aperitief Cava/.... ( & 1 basishapje p/p)
20€ p/p (extra aperitieven worden per consumptie bijgerekend)
Drankenforfait 3 = aangepaste wijnen dranken tot en met de koffie incl. extra rondgang aperitief Cava/.... ( & 2 basishapjes p/p) 25€ p/p
( in het weekend (vrijdagavond & zaterdag) +5€ p/p toeslag bij élk drankenforfait)
° ° °
Vanaf 1u ná het serveren van de koffie is er een personeelskost voorzien van 75€/begonnen uur
° ° °
Het voorziene aantal personen op 48u vóór aanvang is bindend voor de factuur (100%)
° ° °
Stuur gerust een mailtje naar info@hotelabbey.be voor een aangepaste offerte/prijsdetail op maat.
ABBEY Restaurant 'kaart'
Voorgerechten
Verse marktgroentensoep 10€
Kaas- of garnaalkroketje (2 stuks) fris slaatje 16€/18€
Gerookte zalm ‘klassieke wijze’ 18€
Carpaccio van gerookte ‘Rib-Eye’ (rund) 18€
Voor- of tussengerecht ‘Kennismakingsmenu’ 20€
Hoofdgerechten
Pizza ’ABBEY ‘ 18€
Fish & Chips met verse tartaar 24€
Varkenswangen met Grimbergen 28€
‘Vangst v/d dag’ Kennismakingsmenu 30€
‘Vleesgerecht v/d dag’ Kennismakingsmenu 30€
Filet pur Belgisch Wit Blauw (sla/frietjes/pepersaus) 34€
Entrecôte Black Angus (sla/frietjes/pepersaus) 38€
Desserten
Dessert kennismakingsmenu 9€
Dame Blanche (2 bollen / 3 bollen) 9€/12€
Kaasplankje, notenbrood & confituur 14€
ABBEY ‘Lunch’
Mondvermakertje - marktgroentensoep – hoofdgerecht
((keuze vis/vlees kennismakingsmenu)
35€ p/p excl. dranken (dessert mogelijk +9€)